Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Dragoste la Dej” – festival de muzică folk în cadrul Zilelor Dejului

6 70

Dragoste la Dej

Primăria Municipiului Dej și Someșeanul.ro vă invită joi, 24 iulie 2014, de la ora 18:00 la Festivalul de muzică folk pentru tineret ”Dragoste la Dej”.

Festivalul de muzică folk va avea loc în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Dej 2014 și va fi organizat pe scena principală din Piața Bobâlna.

În cadrul evenimentului va fi organizat un concurs de interpretare adresat tinerilor interpreți de muzică folk, ”Dragoste la Dej”, eveniment ajuns la a doua ediție.

Organizatorii oferă premii substanțiale pentru această a doua ediție a festivalului-concurs ”Dragoste la Dej”. Astfel, premiul I și trofeul festivalului va fi de 500 lei, premiul II de 400 lei și Premiul III de 300 lei. Un premiu special va fi oferit în cadrul concursului de firma Trespass Dej, care oferă un voucher de 400 de lei.

Radio Cluj va fi Partener al festivalului “Dragoste la Dej” și va acorda un premiu special, o chitară preamplificată. De asemenea, va oferi posibilitatea imprimării profesionale a două cântece câștigătorului festivalului, în studioul de înregistrări al radioului.

Din juriul concursului vor face parte Magda Puskas, Florin Săsărman, Marius Pugna și alte personalități nominalizate de Casa Municipală de Cultură Dej.

Cei care doresc să se înscrie la concursul de muzică folk, o pot face la sediul Centrului Cultural Arta din Dej sau la numărul de telefon 0264.212.003. Concurenții înscriși vor trece printr-o preselecție, programată în data de 23 iulie, orele 14.00, la Casa de Cultură.

Programul va continua cu un moment artistic susținut de trupa dejeană Marado și de Deona Roman, pentru ca înainte de gala premianților concursului să susțină un moment folk Marin și Petra Grad.

Seara dedicată muzicii folk din cadrul Zilelor Municipiului Dej 2014 va continua cu recitalurile extraordinare susținute de Magda Puskas și Rareș Suciu, Florin Săsărman și Alexandru Filip, Ducu Bertzi și Mihai Neniță, iar la final Alexandru Cristea ”Quintet” va susține un concert de muzică.

Festivalul-concurs ”Dragoste la Dej” va fi prezentat de Someșeanul.ro (Irina Maxim și Răzvan Căucean) și va avea loc pe scena din Piața Bobâlna, joi, 24 iulie, cu începere de la ora 18. În cazul în care vremea nu ne va permite să organizăm evenimentul în aer liber, acesta va fi mutat în incinta Centrului Cultural Arta Dej. Intrarea este liberă pentru toți fanii muzicii de calitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More