Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragostea dintre un ponei și un ursuleț de pluș – VIDEO

0 271

breeze-pony2

Breeze este un ponei în vârstă de doar câteva săptămâni, care a rămas orfan. Micuțul căluț și-a găsit însă imediat o mamă surogat, în ”persoana” unui ursuleț de pluș.

Breeze a fost găsit abandonat la doar câteva ore de la naştere. Era deshidratat, iar starea lui de sănătate era instabilă. Animalul a fost dus la centrul „Mare and Foal Sanctuary” din Marea Britanie, unde medicii veterinari s-au ocupat de îngrijirea lui. Asta pentru că mama lui nu a fost găsită.

Poneiul simțea însă lipsa mamei, a unui prieten, astfel că, pentru ca Breeze să nu se simtă singur, îngrijitorii de la adăpostul de animale i-au dăruit un ursuleţ de pluş de aproape 1,5 metri.

breeze-pony3

Poneiul s-a ataşat imediat de uriașul urs, de care este nedespărțit de când l-a primit.

„Din păcate, Breeze nu se poate bucura de compania mamei lui. Chiar dacă îngrijitorii lui de la adăpost se ocupă în permanenţă de el, nu este acelaşi lucru. Drept urmare, întotdeauna le oferim puilor de animale rămaşi orfani o jucărie mare care să le ţină companie. Şi ei sunt precum copiii”, a explicat Syra Bowden, directorul executiv al centrului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More