Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragostea plutește în aer printre polițiști. Elevă a Școlii de Poliție cerută în căsătorie la depunerea jurământului

0 175

Mirela a avut parte de surpriza vieții ei astăzi, la ceremonia de depunere a jurământului militar de către promoția actuală a Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, elevă în anul I a Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, a fost cerută în căsătorie de către Florin la finalul festivităţii de depunere a jurământului militar. Mirela se afla în formație alături de colegii ei în momentul în care  afost chemată să iasă în fața grupului. Florin, fost elev al școlii clujene, actualmente polițist, i-a apărut încrezător în față, s-a așezat într-un genunchi și și-a cerut iubita de soție.

„Am ales acest moment solemn pentru a-mi arăta dragostea faţă de tine. Te iubesc de atâta timp şi vreau să fiu alături de tine pentru tot restul vieţii mele”, a spus Florin Pop în timp ce-i pune inelul de logodnă pe deget. Bineînțeles, extrem de emoționată, Mirela a rostit un ”DA” hotărât la întrebarea dacă vrea să fie soția lui Florin.

„Fiind fost elev al şcolii, ştiam că este un moment foarte important în cariera şi viaţa ei şi m-am gândit să îi dau o însemnătate şi mai mare din punct de vedere sentimental. Aş vrea ca Dumnezeu să aibă grijă de noi în continuare şi să ne dea tot ce e mai bun. Ne-am decis că, dacă avem aceeaşi carieră, să ne şi unim sufletele, să fim împreună pentru tot restul vieţii”, a spus Florin.

Acesta a terminat anul trecut Şcoala de Agenţi de Poliţie, activând în prezent ca agent în cadrul Poliţiei Transporturi, la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More