Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dramă la Mociu. A murit asfixiat după ce i-a luat casa foc – FOTO/VIDEO

0 67

someseanul-incendiu casa mociu-2

Intervenție dificilă a pompierilor în localitatea clujeană Mociu, marți seara, la un incendiu izbucnit la o gospodărie de la marginea satului. Un bărbat de 83 de ani a murit, iar fiica acestuia a rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce casa acestora a luat foc.

Incendiul s-a produs în jurul orei 20:00. Bătrânul se afla în casă, în timp ce fiica lui era ieșită la magazinul din centrul satului, aflat la câțiva kilometri distanță.

La un moment dat, câteva scântei din sobă au sărit pe lemnele depozitate în imediata apropiere, iar acestea s-au aprins. Se pare că bărbatul nu a observat la timp că au luat foc lemnele din sobă.

Vecinii au auzit imediat o explozie și au ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat. Au văzut casa bătrânului cuprinsă de flăcări și, în timp ce unii au sunat după ajutor la 112, alții au sărit în ajutorul bărbatului. Acesta a fost găsit de unul dintre vecini întins pe jos în bucătărie. Cu riscul de fi rănit de flăcările tot mai mari, vecinul a reușit să-l scoată pe bărbat din casă, însă acesta era deja decedat, murind cel mai probabil asfixiat.

Două autospeciale de stingere a incendiilor ale ISU Cluj și două ambulanțe, una de la Gherla și alta de la Cluj-Napoca, au sosit la fața locului. Dacă pentru bărbatul de 83 de ani, personalul medical deplasat cu ambulanța de la Gherla nu a mai avut ce face, doctorii au acordat primul ajutor bărbatului care a încercat să-și salveze vecinul.

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul, pentru ca acesta să nu se extindă și la gospodăriile din apropiere.

Fiica decedatului a aflat despre tragedie abia când a ajuns acasă și a aflat de la vecini că tatăl ei a murit. Femeia a rămas acum fără casă și bunurile din ea, acestea fiind distruse aproape în totalitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More