Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DRAMĂ pentru o femeie din DEJ. A pierdut bebelușul din pântece – EXCLUSIV

1 1.290

lumanare mort

O femeie din Dej trece prin clipe groaznice după ce azi-dimineață a pierdut bebelușul pe care îl purta în pântece.

Femeia de aproximativ 30 de ani, care avea sarcina aproape la termen, a fost internată ieri la Spitalul Municipal Dej, aceasta având contracții. Azi-dimineață însă, în jurul orei 6, cea care urma să fie mămică de băiețel a fost transportată de o ambulanță de la Dej la Clinica Ginecologie ”Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

”Femeia se afla la a treia sarcină, a avut nașteri normale. Ieri, în jurul prânzului, s-a prezentat la Spitalul Municipal Dej având primele contracții, care ulterior s-au oprit. Din câte știm noi, femeia prezenta hipertensiune, care a fost stabilizată sub tratament. Aceasta avea o sarcină normală, monitorizată și ținută sub observație. Dimineață, în jurul orei 6, s-au constat bătăi anormale ale inimii fătului (semne de suferință fetală acută), motiv pentru care a fost trimis de urgență la Cluj-Napoca”, a declarat pentru Someșeanul.ro Antonela Nicoară, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Dej.

În cele din urmă, bebelușul a decedat. Deocamdată nu se știe cu exactitate când a murit copilașul, dar cert este că medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Femeia se află în continuare la Cluj-Napoca sub supraveghere medicală.

Urmează ca necropsia să stabilească cauza decesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. john spune

    v-ati gasit si voi sa faceti stiri. de astea se intampla in fiecare zi. vai de capul vostru si de stirile voastre:))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More