Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Drept la replică: Administratorul firmei clujene, acuzat că a vandalizat mașinile unei firme concurente, răspunde acuzațiilor

0 983

Administratorul unei firme clujene prins pe camera vandalizand masinile unei firme concurente -1

Administratorul firmei clujene de distribuție SC Dorsan Impex SRL, acuzat de către reprezentanți ai firmei SC Ravul SRL din Cluj-Napoca de faptul că a vandalizat mașinile acesteia din urmă, a trimis pe adresa redacției o solicitare de drept la replică, pe care-l redăm integral mai jos.

În cererea de ”drept la replică” trimisă pe adresa Someșeanul.ro de către Szanto Sandor, administrator al Dorsan Impex SRL, acesta susține că ”Susținerile Dvs. din cuprinsul articolului enunțat anterior, legat de faptul că subsemnatul aș fi spart parbrizul unei mașini aparținând societății SC Ravul SRL este complet neconformă realității și aduce grave prejudicii atât subsemnatului cât și imaginii SC Dorsan Impex SRL.”

Filmarea postată pe site-ul www.someseanul.ro la data de 5 iunie 2014 este în mod vădit contrară realității, deoarece noaptea de 3 spre 4 iunie 2014 am petrecut-o alături de familia mea. Având în vedere acest lucru, voi lua toate măsurile care se impun, atât pe cale civilă, cât și pe cale penală pentru respectarea vieții mele private și a imaginii mele, precum și a imaginii și reputației societății Dorsan pe care o administrez.

Menționez faptul că subsemnatul sunt o persoană de factură morală și etică necontestată, nefiind implicat niciodată în vreun incident de genul celui prezentat în articolul mai sus menționat. Din acest motiv, atât articolul cât și filmarea postată pe site mi se par inexplicabile, însă bănuiala legitimă este că s-a organizat o campanie de denigrare a subsemnatului și a societății pe care o administrez de către SC Ravul SRL și de către dl. Marta Florin. (…)

În prezent, între SC Ravul SRL și SC Dorsan Impex SRL există un litigiu aflat în derulare pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, iar în prima etapă procesuală a acestui litigiu SC Ravul SRL a fost obligată prin hotărâre judecătorească să achite subscrisei suma de 18.867,33 lei cu titlu de debit restant. De asemenea, nu este lipsit de importanță nici faptul că dl. Marta Florin a fost angajatul societății Dorsan Impex SRL, însă după încetarea raporturilor de muncă cu societatea pe care o administrez a înțeles să se angajeze la SC Ravul SRL.

În ceea ce privește ”pierderea distribuției la Ursus” de către SC Dorsan Impex SRL, aceasta nu are nicio legătură cu știrea și filmarea postată, în condițiile în care licitația a fost câștigată de un alt important distribuitor din Cluj-Napoca, iar nu de către SC Ravul SRL.

Pe de altă parte, SC Dorsan Impex SRL a câștigat în detrimentul SC Ravul SRL o licitație organizată de un alt mare producător de pe piața locală, iar nu întâmplător, materialul trucat care apare pe site-ul www.someseanul.ro, după ce a fost transmis către presă a fost trimis și către partenerii noștri de afaceri.

Raportat la cele mai sus arătate, respingem toate acuzațiile care ni se aduc în mod cu totul nejustificat și arătăm că vom acționa prin toate mijloacele legale, atât subsemnatul cât și SC Dorsan Impex SRL, în vederea protejării imaginii noastre, așa cum am făcut-o întotdeauna, neexistând niciodată nici un fel de suspiciune cu privire la comportamentul subsemnatului sau cu privire la modul de desfășurare al activității societății pe care o administrez”, își încheie dreptul la replică administratorul firmei clujene.

Cerere de Drept la Replica Szanto Sandor

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More