Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Drept la replică. Firma de optică mobilă din Brașov răspunde acuzațiilor față de campania desfășurată la Dej

10 32

consultatii-optometrice-ochelari

Administratorul firmei de optică mobilă din Brașov, Daniel Lică, răspunde acuzațiilor medicilor oftalmologi din Dej, care protestează împotriva campaniilor de consultații gratuite pentru ochelari desfășurate de Unic Est Optic Brașov în colaborare cu Primăria Dej.

Daniel Lică susține că întreaga activitate pe care o desfășoară firma sa este una legală și că în acest moment are 5-6 echipe în toată țara, în cadrul campaniei naționale pe care o desfășoară în sprijinul oamenilor care nu-și permit să apeleze la cabinetele oftalmologice locale.

”Acum la dumneavoastră la Dej venim a treia sau a patra oară pentru a desfășura această activitate, iar ca răspuns la această activitate toată lumea a fost mulțumită. Iar acum avem deja 150 de programări pentru săptămâna viitoare”, a spus Daniel Lică.

Administratorul firmei brașovene a vrut să ofere lămuriri și în ceea ce privește serviciile pe care le oferă în cadrul campaniei: ”Consultațiile se desfășoară cu personal calificat, optometriști care fac determinare de dioptrii, optometriști absolvenți ai Universității Transilvania din Brașov cu licență universitară de stat. La fiecare pereche de ochelari se oferă chitanță plus factură, certificat de proveniență, garanție și autenticitate pentru rame și lentile. Activitatea pe care o desfășurăm vine în sprijinul oamenilor care nu își permit să meargă la cabinetele oftalmologice.”

Daniel Lică a mai adăugat că încă de la primele campanii desfășurate la Dej firma sa a fost verificată de către primarul Costan Morar, primind astfel sprijinul să desfășoare activități în oraș. De asemenea, acesta spune că este dispus să prezinte acte doveditoare tuturor celor interesați, chiar marți la debutul campaniei de la Dej.

Pe acest subiect, și primarul Costan Morar a declarat pentru Someșeanul.ro că a verificat în mai multe rânduri firma brașoveană și că nu a găsit nicio neregulă față de activitatea pe care o desfășoară. Primarul Dejului spune că el sprijină acest gen de activități care vin în ajutorul oamenilor cu posibilități financiare reduse și că el nu are nimic de câștigat din aceste campanii, decât binele dejenilor și al comunității.

 

Comentarii