Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Droguri, arme și bani descoperite în urma perchezițiilor la hoți din locuințe

0 51

perchezitii politisti bani

În urma percheziţiilor efectuate în judeţul Bistriţa-Năsăud, la persoane bănuite de furt, au fost depistate şi ridicate bunuri şi bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată, două arme neletale, deţinute ilegal, precum şi substanţe susceptibile a fi droguri.

În urma celor 15 percheziţii efectuate la data de 8 octombrie, poliţiştii din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud au depistat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii, aparate electronice, instalaţii electrice, ceasuri, parfumuri şi articole de îmbrăcăminte, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

De asemenea, au fost depistate două arme neletale, deţinute ilegal, iar în două locuinţe percheziţionate au fost găsite substanţe susceptibile a fi droguri.

Un autoturism, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la comiterea infracţiunilor, a fost indisponibilizat.

În baza mandatelor de aducere, 8 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Bistriţa-Năsăud pentru audieri, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Reamintim că, la data de 8 octombrie, poliţiştii bistrițeni au efectuat 15 percheziţii, la domiciliile a 15 persoane, cu vârste cuprinse între 25 de ani şi 47 de ani, din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Timiş, bănuite de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Acestea sunt bănuite că, în perioada 20 septembrie – 24 septembrie, ar fi sustras bani şi bijuterii din şase locuinţe, situate în localităţile Bistriţa, Năsăud, Salva şi Telciu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 372.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. La activităţi au participat şi jandarmi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More