Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Droguri în valoare de 35.000 de euro, printre care și 290 de grame de bulgări de cristal, ridicate de către polițiști

0 598

Trei bărbați au fost arestați preventiv în urma unor acțiuni de prindere în flagrant delict și a 4 percheziții domiciliare, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.. Au fost ridicate droguri în valoare de aproape 35.000 de euro.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au prins în flagrant delict, la data de 18 noiembrie a.c., doi bărbați, cu vârste între 30 și 31 de ani, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Bistrița.

Au fost ridicate 940 de comprimate și 4,3 grame de resturi de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis, 290 de grame de bulgări de cristal care conțin substanța activă MDMA și 150 de grame de amfetamină. Valoare totală a acestora se ridică la aproximativ 35.000 de euro.

De asemenea, în aceeași cauză, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, în urma cărora patru persoane au fost conduse la audieri.

S-a dispus măsura de reținere față de trei bărbați, toți din județul Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More