Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Drumul Dej – Cluj-Napoca blocat din cauza unui accident – FOTO

0 9.805

Un accident în care ar fi fost implicat un pieton a paralizat circulaţia pe ruta Dej – Cluj-Napoca.

Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a alertat forţele de intervenţie asupra unui accident rutier pe raza localităţii Răscruci, judeţul Cluj. Din primele informaţii se pare că în accident a fost implicat un pieton care ar fi fost lovit de o maşină. În acest moment circulaţia pe ruta Dej – Cluj-Napoca este aproape paralizată.

ACTUALIZARE

Se pare că un mijloc de transport al firmei Bustrans a lovit un bărbat, de aproximativ 60 de ani, pe trecerea pentru pietoni. Accidentul s-ar fi produs chiar în apropierea casei bărbatului. Nu se ştie în acest moment starea victimei.

Din păcate, de puţin timp, bărbatul a fost declarat decedat. Acesta a traversat DN 1C la km.25+500m, în zona trecerii pentru pietoni, unde a fost surprins si accidentat de un autobuz – cursă regulată de persoane care circula pe direcția Gherla -Cluj. Traficul este restricționat, se circulă alternativ.

ACTUALIZARE 2

La volanul autobuzului se afla un bărbat, de 39 ani, din localitatea Sic, care conducea spre municipiul Cluj Napoca. Ajuns la trecerea pentru pietoni, a accidentat mortal bărbatul, de 60 ani, din Cluj Napoca, care în calitate de pieton se angajase în traversarea drumului național pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător.

La aproximativ două ore de la accident circulația rutieră a revenit la normal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More