Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Drumul județean Sâncraiu – Aluniș intră în lucrări de reabilitare și modernizare

0 82

Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a unui nou drum judeţean, respectiv DJ 103 J Sâncraiu – Aluniş.

 Lucrările de modernizare constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje rutiere, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură. 

Mă bucur să pot anunţa faptul că, în paralel cu lucrările de reabilitare şi cu cele de întreţinere deja aflate în execuţie, am demarat modernizarea unui nou drum judeţean. Satisfacţia mea e legată de faptul că vorbim, din nou, despre lucrări complexe, în profunzimea drumului, care se finalizează cu turnarea de covor asfaltic în două straturi şi care, evident, au o durată de viaţă sporită şi oferă condiţii optime de circulaţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More