Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dublarea alocațiilor din nou la vot. PSD vrea „creșterea imediată” a acestei indemnizații

0 402

Deputații dezbat și votează azi Ordonanța de Urgență a guvernului care prevede amânarea intrării în vigoare a dublării alocațiilor până la data de 1 august.

În cadrul acestei dezbateri social democrații doresc „creșterea imediată a alocațiilor pentru copii”, scriu cei de la Digi 24. Astfel, parlamentarii PSD vor respinge astăzi în Camera Deputaților ordonanța de urgență prin care guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocațiilor.

Dublarea alocațiilor a fost amânată la începutul acestui an, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea adoptată de Parlament. Guvernul a susținut că în buget nu erau prevăzuți bani, astfel încât este nevoie ca legea să fie amânată până după rectificarea bugetară din vară.

Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale  PNL. De aceea PSD va respinge categoric amânarea dublării alocațiilor de către un guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite, se arată într-un comunicat al Partidului Social Democrat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More