Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După 4 ani, A.S. Mecsom Dej U11 readuce Dejul în play-off –ul campionatului judeţean de fotbal la copii şi juniori

1 4.042

După 4 ani de absenţă Dejul are din nou echipă de fotbal calificată în play-off-ul campionatului judeţean de copii şi juniori. Această frumoasă performanţă a fost realizată de grupa de juniori E a Asociaţiei Sportive Mecsom Dej, grupă care la finalul campionatului regulat s-a clasat pe locul 2 lăsând în afara play-off-ului echipe precum CFR Cluj 2, CS Luceafărul 1 sau CS Sporting Cluj-Napoca.

La începutul campionatului s-au aliniat la start 29 de echipe împărţite în 3 serii, iar echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie s-au calificat în play-off. Performanţa micilor fotbalişti dejeni este cu atât mai mare cu cât nici o altă echipă din afara municipiului Cluj-Napoca nu s-a calificat în ultimul act al competiţiei.

„A fost un campionat deosebit de echilibrat cu multe momente frumoase, în care micii fotbalişti dejeni s-au luptat de la egal la egal cu echipe ale căror jucători au fost aduşi din tot Ardealul, care îşi desfăşoară antrenamentele în conditii superioare faţă de cele pe care le avem noi la Dej. Mă bucur pentru acest frumos rezultat, sunt conştient că ne aşteaptă 5 finale cu cele mai bune echipe ale Ardealului, dar este o onoare şi în acelaş timp o bucurie să te afli printre cei mai buni. Mulţumim domnului deputat Cornel Itu pentru întreaga susţinere”, spune Prof. antr. Gall Francisc Daniel

AS Mecsom Dej Under 11: Moldovan Mihai, Pop Dinu, Kis Matei, Dumitru Darius, Vaida Răzvan, Bendea Darius, Falup Mihai, Lascu Nathan, Chender Paul, Pop Cristian, Mureşan Tudor, Mihailă Mario, Varga Levente, Szekely Alex, Gavrilă Noris, Leczfalvi Flaviu, Mureşan Romi, Sighartău Flaviu, Chiorean Ştefan, Marton David şi Purdea Ionuţ.

Antrenori: Duşa Mihai, Gheizer Augustin şi prof. Gall Francisc Daniel.

În prima etapă a play-off-ului AS Mecsom Dej întâlneşte pe CS Luceafărul 2010 Cluj Napoca, duminică de la ora 10:30 pe baza sportivă Dan Anca din Cluj – Napoca.

Autor: prof. antr. Gall Francisc Daniel

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Adi Falup spune

    Ce ziceți domnule primar, pe când o bază sportivă cu terenuri sintetice și naturale, de nivel european, cum ar fi normal pentru aceste vremuri???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More