Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

După ani și ani Compact s-a întors la Dej. Și a făcut-o într-o atmosferă de senzație – VIDEO

0 1.134

Un concert așteptat de mulți ani la Dej a umplut până la refuz sala de spectacole a Centrului Cultural ARTA, toate biletele fiind vândute pentru spectacolul susținut de Compact B.

Organizat de Studio Magic Star Dej, evenimentul de luni seara de la Dej a adunat fani ai muzicii rock, iubitori de muzică bună, live și de calitate, atât tineri cât și cei din generația pe vremea căreia Compact își începea deosebita carieră muzicală.

Atmosfera a fost încălzită de la început de Trupa Coco, cea care timp de aproape o oră a pregătit publicul numeros și inimos cu melodii de pe noul album al trupei, melodii care au fost cântate pentru și împreună cu publicul dejean.

Într-o ploaie de lumini și efecte scenice profesionale, pe scenă și-au făcut apoi apariția cei de la Compact B, alături de invitatul lor, solistul Leo Iorga. Fondatorul trupei Compact, Adrian Ordean, alături de Leluț Vasilescu, Costi Cămărășan și Adrian ”Coco” Tinca au reamintit publicului dejean cele mai celebre melodii ale trupei, spectatorii aplaudând și cântând în continuu alături de cei de pe scenă.

Atmosfera a fost una incendiară, la propriu, spectatorii fiind surprinși la un moment dat, la fel ca cei de pe scenă, de pornirea sistemului de alarmă de incendiu, din cauza fumului artificial al spectacolului. Situația a revenit însă la normal în scurt timp, iar concertul a continuat în aplauzele spectatorilor.

Finalul a fost aplaudat în picioare de către spectatori, care au mai cerut încă un bis de la favoriții lor, înainte ca aceștia să se retragă. I-au lăsat pe dejeni încă fredonând spre ieșirea din sala de spectacole melodii precum ”Singur în noapte”, ”Trenul pierdut”, ”Cine-i vinovat”, ”Cine ești tu oare” sau ” Mă voi întoarce (După ani și ani)”.

Compact B a venit azi la Dej la inițiativa Studio Magic Star și a lui Vasile Blăjan, care a organizat ca la carte întregul eveniment și, spune el, nu se va opri aici, pregătind deja un nou eveniment de amploare, despre care vă vom oferi detalii cu altă ocazie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More