Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După ce a părăsit PPDD și s-a înscris în PSD, Kiss Laszlo a ajuns viceprimar în Bistrița

0 110
Kiss Laszlo
Foto: citynews.ro

Kiss Laszlo, consilier local din partea PSD, a fost ales azi în funcția de viceprimar al Bistriței, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local presărată de tensiuni.

Kiss Laszlo a ajuns consilier local la Bistrița după alegerile din 2012 pe listele PPDD, însă recent a trecut la PSD, profitând de ordonanța de Guvern care permite migrația aleșilor locali.

Imediat după ce a trecut de partea PSD-ului, Kiss Laszlo a ajuns viceprimar al municipiului, în locul liberalului Ioan Petelu. Acesta a fost demis, tot azi, din funcția de viceprimar la propunerea primarului Ovidiu Crețu, pentru demiterea lui votând 11 consilieri locali. De la vot s-au abținut consilierii ACL și cei de la Partidul Ecologist.

Proiectul de demitere din funcția de viceprimar al liberalului Ioan Peteleu a fost inițiat de 11 consilieri ai majorității PSD-UDMR și un independent: George Avram, Alexandru Bria, Kiss Laszlo, Andrei Kozuk, Iosif Molnar, Camelia Tabără, Constantin Rus (PSD), Antal Attila (UDMR), Gelu Muthi, Marius Armean , Florin Taloș (independent).

Noul viceprimar al Bistriței, Kiss Laszlo, are 39 de ani, nu este căsătorit, și a fost singurul candidat la funcția de viceprimar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More