Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După ce a părăsit PPDD și s-a înscris în PSD, Kiss Laszlo a ajuns viceprimar în Bistrița

0 42
Kiss Laszlo
Foto: citynews.ro

Kiss Laszlo, consilier local din partea PSD, a fost ales azi în funcția de viceprimar al Bistriței, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local presărată de tensiuni.

Kiss Laszlo a ajuns consilier local la Bistrița după alegerile din 2012 pe listele PPDD, însă recent a trecut la PSD, profitând de ordonanța de Guvern care permite migrația aleșilor locali.

Imediat după ce a trecut de partea PSD-ului, Kiss Laszlo a ajuns viceprimar al municipiului, în locul liberalului Ioan Petelu. Acesta a fost demis, tot azi, din funcția de viceprimar la propunerea primarului Ovidiu Crețu, pentru demiterea lui votând 11 consilieri locali. De la vot s-au abținut consilierii ACL și cei de la Partidul Ecologist.

Proiectul de demitere din funcția de viceprimar al liberalului Ioan Peteleu a fost inițiat de 11 consilieri ai majorității PSD-UDMR și un independent: George Avram, Alexandru Bria, Kiss Laszlo, Andrei Kozuk, Iosif Molnar, Camelia Tabără, Constantin Rus (PSD), Antal Attila (UDMR), Gelu Muthi, Marius Armean , Florin Taloș (independent).

Noul viceprimar al Bistriței, Kiss Laszlo, are 39 de ani, nu este căsătorit, și a fost singurul candidat la funcția de viceprimar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.