Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După furturi prin mijloacele de transport în comun, au fost prinși și reținuți

0 103

Doi bărbați, care au creat prejudicii destul de semnificative prin furturi din buzunare și genți, au fost identificați și reținuți de către polițiștii clujeni.

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut doi bărbați bănuiți de comiterea unor furturi din genți și buzunare. Din informațiile IPJ Cluj, în perioada aprilie-august, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi furat portmoneele a două persoane care se deplasau cu mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca. Bărbatul ar fi creat astfel un prejudiciu de circa 1.300 de lei.

De asemenea, din investigații a reieșit că, în perioada iulie-octombrie, un alt bărbat, în vârstă 36 de ani, din Florești, ar fi furat bani, acte personale și un telefon mobil, din poșetele și buzunarele a trei persoane, și a cauzat un prejudiciu total de circa 2.600 de euro și 1.400 de lei, prejudiciu recuperat parțial.

Cei doi au fost depistați la data de 24 octombrie, pe raza municipiului Cluj-Napoca și a localității Florești, fiind conduși la sediul unității de poliție în baza unor mandate de aducere. În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore. Ieri, magistrații au dispus față de bărbați măsura controlului judiciar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More