Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După Nestle, un alt mare angajator își închide porțile

0 1.274

Piața muncii a mai primit o lovitură după plecarea Nestle. Producătorul de pantofi Rieker își închide porțile. Aproape 700 de angajați vor fi indisponibilizați.

Conform Profit.ro dar și Hotnews, producătorul de pantofi Rieker își închide porțile. Aproape 700 de angajați, care lucrează la fabrica de pantofi Rieker din Lugoj, vor indisponibilizați până luna următoare. Reprezentanții companiei pun decizia pe seama lipsei forței de muncă, nivelul ridicat al costurilor cu utilitățile și asigurarea transportului angajaților.

Tot potrivit Profit.ro, Rieker și-a început activitatea pe piața locală în urmă cu 21 de ani, pe 1 februarie 1998. Fondat în Germania în 1874, Rieker a fost inițial un producător de pantofi pentru persoanele cu avere din nordul Italiei. Astăzi compania are sediul central în Elveția și are la nivel global aproximativ 20.000 de angajați și fabrici în Europa de Est, Africa de Nord și Vietnam, livrând pentru aproximativ 9.000 de comercianți independenți, în principal în Europa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More