Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

După o bătaie ca-n filme în stradă, cei doi bătrânei au fost amendați

0 50

bataieCaleaFloresti

Cei doi bătrâni care și-au împărțit cu generozitate pumni și lovituri în plin trafic, în Cluj-Napoca, au fost identificați și amendați de polițiști.

Având în vedere apariţia în mass-media a unor imagini care prezintă o altercaţie între două persoane de sex masculin pe str. Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca, în zona podului „N”, pentru corecta informare a opiniei publice, facem următoarele precizări:

În 12 iulie 2013, în jurul orei 18:05, o patrulă de poliţie care executa serviciul de patrulare pe str. Calea Floreşti, în zona podului „N”, s-a sesizat din oficiu cu privire la un scandal ce avea loc între două persoane de sex masculin.

În timp ce poliţiştii îi identificau pe cei doi în persoana lui G. Victor din com. Săvădisla şi D. Vasile din municipiul Cluj-Napoca, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, cele două persoane implicate în altercaţie au fost consultate de medic, însă au refuzat transportarea la spital.

Cu ocazia audierii, cei doi au declarat că nu doresc să depună plângere penală unul împotriva altuia şi nu formulează nici alte pretenţii, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1991 cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei, respectiv 200 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice.

Vedeți aici ce s-a întâmplat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More