Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

E timpul colectării selective a deșeurilor

0 67

gradinita lumea piticilor Dej

Patrula de Reciclare de la Grădinița ”Lumea Piticilor” Dej derulează o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice, acțiune care se desfășoară joi, 10 aprilie, la sediul instituției din Dej, strada Aurora nr. 3.

”Colectăm la grădiniță orice fel de deșeuri electrice și electrocasnice! Așadar puteți aduce: becuri, baterii, neoane, imprimante, monitoare, mixere și telefoane, încărcătoare, aspiratoare, televizoare, ba chiar și calculatoare”, anunță Patrula de Reciclare de la Grădinița ”Lumea Piticilor” Dej.

Pentru dejenii care doresc să se debaraseze de deșeuri electrice sau electrocasnice de mari dimensiuni, Grădinița pune la dispoziție numărul gratuit de telefon Telverde 0800 444 800, iar deșeurile vor fi preluate direct de la domiciliu, fără costuri suplimentare.

Patrula de Reciclare își propune să colecteze 50g/locuitor deșeuri electrice și electrocasnice.

Coordonatorul patrulei de reciclare (grupa mare „Fluturașii”) din cadrul programului național ROREC, prof. Iuliana Dobinciuc împreună cu prof. Rodica Pop, au ieșit luni cu ”piticii” pe străzile orașului, într-o activitate de informare a cetățenilor despre scopul acestui program de colectare a deșeurilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More