Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ecaterina Andronescu, declarație ruptă de realitate. „Eu am fost învățată de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”

0 1.184

Ecaterina Adronescu vine cu o declarație controversată în cazul fetelor presupus ucise la Caracal. Jignește întregi generații de părinți și copii.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, prezentă în platoul unei emisiuni marca Antena 3 a venit cu o declarație ruptă de realitatea și prin care jignește situația multor părinți din societatea românească. Întrebată despre cazul crimelor de la Caracal, „stăpâna” celui mai important minister a declarat „Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”.

Această declarație controversată a doamnei Andronescu, de trei ori pe scaunul Educației, a fost susținută de faptul că, a mai afirmat aceasta, pe vremea ei copiii erau învățați de către părinți, dar și de către școală, să fie mult mai responsabili. Replicile doamnei Andronescu nu au rămas fără răspuns deoarece deputata PNL Adriana Săftoiu s-a arătat revoltată de aceste afirmații și astfel a declarat pentru cei de la Adevărul:

„Eu nu ştiu la ce vreme din perioada comunistă s-a referit doamna Andronescu, însă pe vremea mea, adică prin anii ’87- ’89, eu obişnuiam să merg cu autostopul. Să nu idealizăm perioada comunistă. Şi adulţii fac autostopul”.

„Dacă nu ar fi existat doar două curse, la ora 7.00, respectiv, la ora 17.00. Alexandra nu ar fi fost nevoită să ia o ocazie ca să ajungă la timp în oraş. Alexandra nu a greşit că a luat o ocazie. E vina noastră că, la sate, nu asigurăm, la intervale mai dese, mijloace de transport. Doamna Andronescu însă susţinea sus şi tare ideea ei”, a mai adăugat aceasta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More