Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Echipa de babybaschet CSS LAPI Dej, locul I la Brașov – FOTO

2 221

baby baschet Dej (1)

În weekend-ul trecut, la Brașov s-a desfășurat ”Cupa Decathlon”, o competiție de baschet adresată categoriilor babybaschet și minibaschet, atât la secțiunea feminin, cât și la masculin.

Competiția, organizată de Federația Română de Baschet și Decathlon, s-a aflat la prima sa ediție. Dejul a fost prezent la Brașov cu echipa feminină de babybaschet CSS Lapi Dej (9-10 ani), echipă antrenată de profesorul Ionel Rădoi.

Dejencele au avut un parcurs excelent în competiție, astfel încât la final au gustat bucuria victoriei depline, micuțele sportive clasându-se pe primul loc. Rezultatul obținut le dă încredere fetelor și reprezintă un motiv în plus pentru o participare la Festivalul Național de Babybaschet care va avea loc la sfârșitul acestei luni la Craiova.

Una dintre sportivele CSS Lapi Dej, Magda Obreja a obținut titlul de cea mai bună jucătoare, fiind desemnată ”MVP-ul competiției”.

Sportivele au fost premiate cu diplome și mingi de baschet, iar echipa a primit cupa aferentă locului I.

Citește și: LAPI Dej este campioană națională la baschet feminin U13.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Mic giulia spune

    AM MUNCIT SI AM LUPTAT PENTRU LOCUL 1 ,DAR FARA AJUTORUL PROFESORULUI SI A GALERIEI NOASTRE NU AM FI PUTUT AJUNGE AICI BRAVO MAGDA ,BRAVO FETELOR SI ,BRAVO d-lui PROFESOR ,VA PROMITEM CA VOM LUPTA PENTRU VICTORIE!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More