Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Echipa de consilieri cu care viceprimarul Aurelian Mureșan vrea să câștige Primăria Dej

0 73

Cu aproximativ o lună înainte de startul campaniei electorale, filiala Dej a Partidului Național Liberal a definitivat lista candidaților pentru Consiliul Local Dej la alegerile locale din luna iunie.

Așa cum era de așteptat, Aurelian Mureșan, președintele PNL Dej și candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului, este în fruntea listei pentru candidații de consilieri locali, acesta fiind urmat pe listă de candidați noi, oameni care au pus umărul din greu în ultimii ani în cadrul activităților desfășurate de liberalii dejeni.

Astfel, pe lista candidaților apar nume ca Simion Buburuz (actual consilier local), Mihaela Petrean (cu o activitate puternică în spate, mai ales în organizația de femei a PNL), Adrian Alexandru (inginer), Marius Butuza (unul dintre cei mai activi consilieri locali în actualul mandat), Emilian Radu (inginer silvic), Ștefan Lupan, Stelian Pop, Daniel Filip, Moldovan Horațiu sau Izidor Hațeganu (actual consilier local).

Cu această echipă în spate, viceprimarul Aurelian Mureșan și-a construit campania electorală din acest an, candidații fiind selectați în urma votului filiale Dej a PNL pe baza unei selecții de dosare. În procesul de selectare a candidaților, liberalii dejeni au avut în vedere experiența acestora în probleme de administrație publică și management, studiile și expertiza în domenii de activitate ce privesc viața și bunul mers al comunității, dar și o listă de susținători pe care fiecare candidat i-a atras de partea lui în această cursă electorală.

Astfel, spun reprezentanții PNL Dej, a fost întocmită lista candidaților la Consiliul Local Dej, o listă care cuprinde atât persoane care s-au aflat până acum în CL, dar și nume noi, tineri cu potențial, care să aducă o notă de echilibru între vechi și nou, între experiență și viziune în ceea ce privește ”Dejul de mâine”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More