Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Echipa de kumite Budokan Ryu Dej, medaliată cu bronz la Campionatele Naționale

0 85

someseanul-karate-budokan-ryu-nationale

In perioada 21-22 martie 2015 a avut loc la Medias, judetul Sibiu, editia a 15-a a Campionatului National pentru Copii la Karate WKC.

Gazdele evenimentului au fost Clubul Sportiv Ippon Medias si Federatia Romana de Karate WKC. Competitia dedicata copiilor cu varste pana la 12 ani a avut o participare deosebita, astfel, 47 de cluburi din toata tara au spus „prezent” cu un numar total de aproape 550 de sportivi si peste 100 de echipe. Concursul a fost unul foarte strans datorita participarii deosebit de mari precum si a nivelului tehnic foarte inalt.

La deschiderea oficiala a participat si Puiu Garba, inspector in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, competitia fiind una aprobata si recunoscuta de catre MTS. Presedintele FR Karate WKC, Prof. Univ. Liviu Crisan a fost de asemenea prezent la eveniment.

Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a intors de la acest concurs cu 3 sportivi medaliati cu bronz, un loc 4 si 4 calificari in optimi.

Astfel, sportivii CICEOVEAN LUCA, VADEAN CATALIN si DANGA DENIS au obtinut medalie de bronz la Kumite echipe iar la individual s-au clasat in primii 8. Este de apreciat clasarea in primii 8, mai ales ca respectiva categorie a fost cea mai numeroasa fiind peste 80 de sportivi. Tot in primii 8 s-a clasat si GHENEA DARIUS iar sportiva ORBAN REBEKA a obtinut locul 4 fiind foarte aproape de podium.

Clubul Sportiv Budokan Ryu doreste sa ii felicite pe toti sportivii care au participat la aceasta competitie pentru modul in care s-au prezentat si le ureaza succes colegilor lor mai mari care in luna mai vor avea Campionatul National pentru Cadeti, Juniori si Seniori la Bucuresti iar in luna iunie, Campionatul European in Belgia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More