Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Echipe de căutare pentru găsirea unui copil în vârstă de 11 ani

0 876

Echipajele de poliție au fost solicitate în a găsi un copil de 11 ani dispărut din fața unui imobil de pe raza unui cartier clujean.

Polițiștii clujeni au fost sesizați, la data de 21 august a.c., în jurul orei 21.15,cu privire la dispariția unui minor. Astfel, în jurul orei 20:30, un minor în vârstă de 11 ani, care se juca în fața unui  imobil din cartierul Gheorgheni, ar fi plecat într-o direcție necunoscută fără să anunțe, nemaifiind găsit de către familie, anunță IPJ Cluj.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat și au început verificările, fiind formate echipe de căutare. În activități au fost angrenate forțe numeroase, din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, fiind cooptați inclusiv jandarmi.

Fotografia și semnalmentele minorului au fost rapid diseminate tuturor echipajelor de poliție din teren. De asemenea, informațiile au fost transmise și reprezentanților companiei de transport public pentru a-l localiza pe minor.

Din fericire, în jurul orei 22:00 minorul a fost găsit pe raza comunei Florești, într-un centru comercial. Acesta a fost încredințat familiei, fiind în afara oricărui pericol.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.