Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Educația lăsată pe mâna unui traseist politic. Sorin Cîmpeanu, noul ministru al Educației, atacat de USR PLUS, dar și de opinia publică

0 939

Educația lăsată pe mâna unui traseist politic. Sorin Cîmpeanu a mai ocupat acest portofoliu sub sigla PSD. Acum, mândru liberal, nu înțelege atacurile opiniei publice.

Noul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, ridică deja nemulțumirea membrilor de coaliție. Numirea acestuia a fost deja criticată de către cei de la USR PLUS și anume de chiar Dacian Cioloș.

Nemulțumirile vin de la faptul că Sorin Cîmpeanu este un traseist politic, intrat în PNL din ianuarie 2020. Acesta a mai ocupat fotoliul Ministerului Educației în 2014 sub culorile social democraților. De la PSD acesta a fugit la ALDE, iar mai apoi la Pro România pentru a sfârși în brațele liberalilor.

Atacul lui Dacian Cioloș a fost respins de către Cîmpeanu cu o întrebare mai mult sau mai puțin plină de infatuare: Care ar fi poziţia din care dă lecţii PNL-ului? a precizat noul ministru al Educației.

Același Sorin Cîmpeanu este responsabil pentru o Ordonanță de Urgență prin care încerca să amnistieze plagiatorii în mandatul său de ministru din 2014. Noul ministru al Educației a fost atacat cu aceste argumente și de artistul Tudor Chirilă, una dintre vocile destul puternice în ceea ce privește problemele socio-politice din ultimii doi ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More