Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la handbal feminin

0 99

In perioada 26-27.11.2016 efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobil e ,,Ştefan Cicio-Pop’’Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la competiţia de handbal feminin ,,Trofeului Carpaţi’’, dintre echipele reprezentative ale României A şi B, Ungariei si Olandei, care se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 17.00.

Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj-Napoca recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More