Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele „U Banca Transilvania Cluj-Napoca” şi „BC SCM Timişoara”

0 56

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, azi 26 ianuarie a.c., la meciul de baschet masculin din cadrul Ligii Naţionale, dintre echipele „U Banca Transilvania Cluj-Napoca” şi „BC SCM Timişoara”, care se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”, începând cu ora 18.00.

Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

De asemenea, în perioada 27 – 28.01.2016, efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca vor participa la misiuni în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:
Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More