Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Efectul Caracal – Șeful STS și-a prezentat demisia, dar nu consideră că ar fi vinovat

1 627

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) și-a prezentat demisia.

Crimele de la Caracal au dus la demisia Generalului-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca, şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS). Prin intermediul unui comunicat de presă al STS se menționează că această demisie nu vine ca urmare a vreunei vinovății „în exercitarea funcţiei de preluare şi localizare a apelurilor de urgenţă 112 de către STS” ori a neglijenței în serviciu.

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Preşedintelui României demisia mea din funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.  Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenţei unei sincope, inadvertenţe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăţie în exercitarea funcţiei de preluare şi localizare a apelurilor de urgenţă 112 de către STS, a neglijenţei mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităţilor care privesc datoria mea şi a tuturor angajaţilor de a garanta funcţionarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare şi a celor pe linia 112“, se arată în comunicatul STS. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Vasile Roman spune

    Astept din partea dl Raied Arafat( seful Departmentului de urgente din cadrul MI) o demisie de onoare asa cum a facut-o Diectorul STS. Stati linistiti asa ceva nu se va intampla niciodata. Arafat tocmai a fost chemat de Veorica sa faca lumina in cazul in care este direct raspunzator. Dar la ce sa te astepti din partea ei care nici macar nu cunoaste judetele tari. Ce sa mai vorbim de institutile oficiale ale acesteia si de atributiunile lor. Oricum ce cauta un medic in functia de ministru secretar de stat in ministerul de interne si care mai da si sfaturi si solutii tehnice in ceea ce priveste sistemul 112. Chiar nu suntem normali chiar nu vedem ce se intampla daca avem un doctor la ministerul agriculturii si un agronom la telecomunicatii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More