Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle 2015 – AMR 293 de zile

0 178

electric castle 2015

Cea de-a treia ediție a celui mai tare festival de muzică electronică din România se va desfășura anul viitor, în perioada 25-28 iunie. Până la debutul Electric Castle 2015 au mai rămas 293 de zile.

Chiar dacă la ediția din acest an unii participanți și-au expirmat dorina ca festivalul să fie mutat în lubna iulie, dorință exprimată și de foarte mulți alții care nu au putut participa la Bonțida din cauza sesiunii de examene sau a celei de bacalaureat, organizatorii au anunțat că și în 2015 Electric Castle se va desfășura tot în luna iunie. Există însă șanse ca pentru ediția din 2016, festivalul să se țină în luna iulie.

„Pentru cei care și-au dorit ca Electric Castle să aibă loc în iulie, dorim să le explicăm decizia noastră de a alege perioada de 25-28 iunie 2015.

Cu toții trebuie să înțelegeți că, înainte de toate, Castelul Banffy e un monument istoric care are o viață a lui. Patru zile pe an, castelul devine „castelul electric”, dar, în restul anului, cei responsabili de restaurarea și întreținerea lui se ocupă de acest monument și evenimentele desfășurate pe domeniu. Cu înțelegerea și acceptul lor, am reușit să împingem cât am putut noi de mult data festivalului, pentru a fi cât mai aproape de luna iulie și a sfârșitului de sesiune.

De dragul vostru, al tuturor „electricilor”, ne dorim foarte mult ca în anul 2016 să facem tranziția spre luna iulie, pentru a evita suprapunerea festivalului cu sesiunile de bacalaureat și sesiune. Până atunci, haideți să facem din 2015 încă un an electric memorabil!”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a Electric Castle.

 

Dacă e să anunțăm exact pentru cei care numără zilele și clipele până la startul Electric Castle 2015, putem spune că au mai rămas:

– 9 luni și 20 de zile
– aproximativ 41 de săptămâni
– 293 de zile
– 7.032 de ore
– 421.920 de minute
– 25,315,200 de secunde

Spor la numărat!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More