Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle 2017: Mirabela Dauer și Corina Chiriac primite cu dragoste de tinerii de la festival. Cum a fost atmosfera la deschidere – FOTO/VIDEO

0 321

Mirabela Dauer și Corina Chiriac au făcut show la Electric Castle, în prima seară a festivalului care are loc la Bonțida. Ploaia care a căzut în timpul zilei și noroiul nu i-au ținut departe de festival pe electrici, care le-au primit cu brațele deschise pe cele două voci feminine de legendă ale muzicii românești.

Organizatorii Electric Castle au decis ca anul acesta să facă ceva inedit și să aducă o altă notă festivalului. Le-au adus pe scenă pe două din cele mai îndrăgite artiste ale României din toate timpurile: Mirabela Dauer și Corina Chiriac. Cele două doamne ale muzicii românești au urcat pe scenă și au încântat publicul în prima seară a festivalului de la Bonțida.

Atmosfera în prima zi, ziua zero, a festivalului a fost una specifică începutului unui eveniment. Organizatorii au depus toate eforturile ca să facă totul pe placul participanților și chiar dacă porțile festivalului au fost deschise mai devreme decât era prevăzut, n-au existat incidente. Toată lumea era nerăbdătoare să pășească pentru prima dată pe terenul domeniului Banffy de la Bonțida, să bea primul pahar de bere și să asculte primele acorduri muzicale, astfel că electricii au ignorat faptul că la unele scene încă se mai lucra, că unele standuri de băuturi sau mâncare nu erau încă deschise.

Noroiul a fost la locul lui și în această zi inaugurală de Electric Castle, astfel că oamenii au venit pregătiți cu cizme de cauciuc și pelerine de ploaie și chiar s-au bucurat că pot simți pe pielea lor deja celebrul noroi de la Bonțida.

O altă surpriză pregătită de organizatori a fost uriașa roată din centrul festivalului, din care se poate admira superbul domeniu al Castelului Banffy și împrejurimile. O tură cu Royal Wheel costă doar 15 lei, dar își merită toți banii. Vedeți în videoclipul de mai sus ce imagini superbe oferă cele câteva minute petrecute în roată.

Pe scena Hangar de la Electric Castle, unde până acum s-au auzit numai muzică electronică, rock, reggae sau hip hop, aseară s-au auzit șlagărele care au făcut furori în România începând din anii ’70. Mirabela Dauer și Corina Chiriac au susținut fiecare câte un recital de o oră, publicul foarte tânăr cântând alături de cele două doamne celebre ale muzicii românești, care au fost aplaudate la scenă deschisă de spectatori.

La finalul recitalurilor, Mirabela Dauer s-a arătat impresionată de modul în care a fost primită de public și de faptul că inclusiv spectatorii mai tineri îi știau versurile și le cântau în paralel cu ea.

„Acum câteva zile a fost ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea (…) Băieţii de la Discoteca (un proiect în care este implicată-nr) m-au obişnuit cu aceste gen de spectacol, m-au cărat prin cluburi dacă vă vine să credeţi. Şi pe mine, şi pe Corina. Copiii aceştia ştiau toate versurile mele şi atunci cum să nu plângi, am plâns de fericire”, a spus Mirabela Dauer, după concert.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1545606715502090.1073742402.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More