Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle 2017. S-au pus în vânzare biletele de o zi la festival

0 201

Cu mai puțin de patru luni înainte de startul festivalului Electric Castle de la Bonțida, organizatorii anunță punerea în vânzare a biletelor pentru o zi la festival.

Cei care nu doresc să cumpere un abonament la festival, cu care să poată participa la toate evenimentele Electric Castle, au posibilitatea să cumpere bilete pentru doar una dintre zilele de festival.

Astfel, biletele de o zi puse în vânzare azi au prețuri începând de la 169 de lei, numărul de bilete fiind limitat la 2.000 la acest preț. Organizatorii au pus în vânzare și bilete Premium pentru o zi, la prețul de 369 de lei, acestea garantând accesul deținătorului în zona specială de la scena principală, la barurile și toaletele private, dar și în zonele Premium de la Food Court sau în zonele de relaxare. Mai mult, deținătorii de bilete premium au parte de o intrare specială în festival, care să le facă accesul mai ușor.

În continuare mai sunt disponibile abonamente la festivalul electric de la Bonțida. Prețul unui abonament simplu este de 439 de lei, un abonament cu camping este 539 de lei, un abonament Premium este 899 de lei, iar abonamentul Premium cu camping costă 999 de lei.

Electric Castle 2017 se va desfășura în perioada 12-16 iulie. Lista completă a artiștilor români ce vor fi prezenți, la Bonțida, între 12 și 16 iulie, o puteți vedea aici https://electriccastle.ro/line-up.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More