Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle 2017 se apropie. Poți să-ți iei bilete și abonamente cu plata în rate

0 165

Organizatorii Electric Castle au introdus pentru ediția 2017, în premieră pentru România, posibilitatea achiziționării în rate a abonamentelor și biletelor de festival.

Astfel, dacă nu îți permiți să plătești integral abonamentul pentru ediția din 2017 a Electric Castle, poți să faci plata acestuia în trei rate. Asta, dacă achiziționezi abonamentul până în data de 18 mai.

La inițierea cumpărării abonamentului plătești prima rată a acestuia, pentru ca următoarea rată să fie scadentă în 12 iunie, iar ultima rată în 5 iulie.

Plata în rate este valabilă și pentru biletele de o zi, care în acest moment costă 189 de lei. Rata lunară pentru biletele de o zi va fi de 70 de lei.În cazul biletelor Premium pentru o zi, care oferă acces și în zonele speciale de lângă scena principală și alte facilități), costul biletului este de 389 de lei, iar rata lunară de 140 de lei.

În cazul abonamentelor pentru toate zilele de festival, prețul acestora este de 439 de lei, iar rata lunară este de 150 de lei, iar la abonamentele cu camping prețul este de 539 de lei, iar rata lunară de 185 de lei.

Informații complete despre abonamente și prețuri găsiți pe site-ul Electric Castle.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More