Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Electric Castle a depășit cota de avarie. Noapte incendiară la Bonțida – FOTO/VIDEO

0 157

electric castle 2015 DJ Shiver

Cel mai mare festival de muzică din România, Electric Castle, s-a bucurat sâmbătă de cea mai mare afluență de public din istorie într-o singură zi. Peste 30.000 de tineri dornici de distracție s-au înghesuit sâmbătă seara în fața scenei principale la concertele incendiare susținute de artiștii invitați.

Soarele a răsărit, în sfârșit, și pe strada ”electricilor”. După o primă zi inundată de ploi, uneori torențiale, și o a doua zi scufundată în nămol, a treia zi a festivalului de la Bonțida a fost una însorită și plină de evenimente, ceea ce a făcut ca și numărul persoanelor participante să crească.

Eforturile organizatorilor de a face șederea ”electricilor” cât mai plăcută și-au arătat roadele. Căile de acces au fost îmbunătățite, zonele din fața scenelor au beneficiat de lucrări intense, iar spre orele după-amiezii pământul uscat și iarba și-au făcut apariție în locurile unde, cu doar o zi înainte, erau adevărate băi de nămol.

Vremea perfectă de festival a adus zâmbetele pe fețele tuturor, dar și un chef teribil de distracție, astfel că, înainte de căderea serii, toată lumea a luat cu asalt scenele festivalului.

La Boiler Stage, înghesuiala a fost cuvântul de ordine. Notes and Ties și Nouvelle Vague au făcut încălzirea pentru îndrăgiții Dub Pistols, prezenți la fiecare ediție de până acum a Electric Castle.

La momentul show-ului susținut de Rudimental, în zona scenei principale a festivalului ”electricii” erau înghesuiți ca sarmalele, toate zonele cu vizibilitate spre scenă fiind înțesate de tineri.

Seara de sâmbătă a fost electrizată apoi de Disco Modern, DJ Shiver ținând publicul în priză până cu mult după miezul nopții, cu un show complet de muzică, jocuri de lumini și spectaculoasele artificii.

Având în vedere afluența de public prezentă sâmbătă seara la Electric Castle, putem deduce că în ultima zi a festivalului, cu cel mai așteptat eveniment Prodigy, numărul de persoane participante să poată depăși cu mult capacitatea suportată de zona unde este amplasată scena principală în curtea castelului.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.954866651242769.1073742014.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More