Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle a lansat ”official aftermovie” – VIDEO

0 291

electric castle 2016

Așteptat cu sufletul la gură de zecile de mii de ”electrici” care au luat parte în acest an la festivalul Electric Castle de la Bonțida, aftermovie-ul oficial a fost lansat azi de către organizatori.

Dacă la primeloe două ediții filmulețut oficial de după festival cuprindea, în mare parte, imagini cu artiștii și momentele pe care publicul le-a văzut pe scenă sau în zonele de divertisment pregătite de organizatori, de această dată aftermovie-ul oficial îi are în prim plan pe ”electrici”, oamenii fără de care festivalul nu avea nici suflet, nici culoare.

”Anul ăsta am dorit un aftermovie focusat mai mult pe experiența EC… pe voi – cel mai contagios și inteligent și frumos public din România. Anul acesta nu a fost despre artiști! Anul ăsta headlinerii festivalului Electric Castle ați fost VOI. Datorită VOUĂ, acest festival a devenit o stare de spirit. Acest aftermovie vă e dedicat în totalitate”, se arată într-o postare a organizatorilor pe pagina de Facebook a festivalului.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More