Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle confirmă ediția 2014, ce va dura patru zile

0 43

electric castle 2014

După succesul uriaș înregistrat de prima ediție a festivalului Elecric Castle de la Bonțida, toată lumea se întreba când va fi a doua ediție. ”Când” și nu ”dacă”, pentru că faptul că va fi o a doua ediție era deja subînțeles.

Pe pagina de Facebook a Electric Castle organizatorii au anunțat nu doar faptul că festivalul va avea anul viitor o nouă ediție, ci și zilele în care acesta va avea loc. Astfel, în perioada 19-22 iunie toți ”electricii sunt așteptați” la Bonțida pentru alte patru zile de distracție electrizantă.

Despre ediția din acest an au fost doar cuvinte de laudă, majoritatea specialiștilor sau participanților spunând că Electric Castle a luat încă de la prima ediție deja celebrului festival Peninsula.

Citiți și: Organizatorii Electric Castle au lansat OFFICIAL AFTER MOVIE

„În curând anunţăm preţul şi numărul abonamentelor pentru Electric Castle, 2nd Edition, 19-22 Iunie 2014! Şi, evident, noutăţile şi surprizele”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a festivalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More