Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle Festival, găzduit de Castelul Banffy din Bonțida

0 220

Prima ediție a Festivalului Electric Castle va avea loc în acest an la Bonțida, în perioada 21-23 iunie. Până acum și-au anunțat prezența la festivalul de muzică electronică de la Banffy nume ca Dub Pistols, Pendulum DJ Set feat MC Verse, A-Skillz vs. Krafty Kutz și Wankelmut.

Potrivit organizatorilor, Boiler Events, vor fi peste 30 de artiști din țară și străinătate, nume importante internaționale și autohtone din scena electronică DJ și live acts.

Primul eveniment de promovare al Electric Castle Festival va avea loc în 2 februarie la Cluj-Napoca. La fostul Hotel Continental vor concerta Daddy G (Massive Attack) /DJ set, Gojira, Silent Strike (live) și Dubase.

Considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bonţida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat în secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se întinde, cu tot cu clădirile anexe, pe o suprafață de 20.000 metri pătrați, fiind pe rând fostă reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More