Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Electric Castle Festival se poate ține cu casa închisă

0 76

Electric Castle Festival – Ziua 3

Cel mai mare festival de muzică din România, Electric Castle, ar putea marca o premieră la ediția din acest an. Organizatorii anunță că toate abonamentele s-au vândut, existând posibilitatea ca festivalul să se desfășoare cu casa închisă.

”Toate cele 20.000 de abonamente disponibile pentru ediția 2015 a Electric Castle Festival au fost vândute. Începând de astăzi, 16 mai, vor mai fi puse în vânzare doar bilete pentru o zi, în limita a 3000 de bilete pentru fiecare zi de festival”, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Având în vedere că mai este puțin peste o lună de zile până la startul festivalului, există posibilitatea ca și biletele pentru o zi să fie epuizate. Astfel că Electric Castle s-ar putea desfășura cu casa închisă.

Peste 150 de artiști vor fi prezenți, la finalul lunii iunie, la Castelul Banffy, pe cele 6 scene pregătite de către organizatori. Prodigy, Rudimental, FatBoy Slim, Parov Stelar, Cat Empire și The Glitch Mob sunt doar o parte din headliner-ii pregătiți.

Electric Castle se desfășoară în acest an în perioada 25-28 iunie, la Castelul Banffy de la Bonțida.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More