Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric Castle și Untold sub ochiul DIICOT

1 2.133

Cele mai mari festivaluri de muzică din România, Electric Castle și Untold stau sub supravegherea DIICOT. Sunt urmărite tentativele de trafic ilicit de droguri și consumul de substanțe psihoactive.

Datorită unei statistici care arată că traficul și consumul de droguri este un fenomen ce devine din ce în ce mai dezvoltat, reprezentanții DIICOT au ales să supravegheze mult mai strict cele mai mari festivaluri din România, Electric Castel și Untold.

„Se vor intensifica toate acţiunile tuturor instituţiilor cu competenţe, de la vamă şi până la teritoriul unde se desfăşoară festivalurile. Vom avea toleranţă zero pentru acest fenomen”, a susţinut prefectul Aurel Cherecheş.

De asemenea șeful Poliţiei Cluj, Constantin Ilea, a precizat că „Se va pune accentul pe prevenţie, la accesul în perimetre oamenii sunt percheziţionaţi, accesul este permis doar cu un rucsac de mici dimensiuni care va fi controlat. Dispozitivul de ordine publică va fi mai numeros decât anul trecut, iar colegii noştri de la Brigada Antidrog vor acţiona sub acoperire în perimetru”.

Nu în ultimul rând se va intensifica activitatea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, care va derula campanii de informare.

Sursa: adevărul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Toby spune

    Irina Maxim asta ce scrie ariticole…aceasta rautacioasa nativa..ea consuma etnobotanice pt ca altfel nu imi explic fata ei de voma

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More