Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Electric ”Mud” Castle. Skrillex a mixat 80 de litri pe metru pătrat la Festivalul Noroiului- FOTO/VIDEO

0 430

Cel mai așteptat moment al festivalului Electric Castle de la Bonțida, concertul artistului american Skrillex, a adus sâmbătă seara și cea mai teribilă ploaie pe care au trăit-o pe viu zeci de mii de oameni. Potopul apocaliptic n-a avut însă decât darul de a spori distracția în timpul show-ului Skrillex, pentru ca la final petrecăreții să plece practic înotând de la concert.

Au căzut aproximativ 80 de litri pe metru pătrat la Bonțida în doar câteva ore sâmbătă seara. Încă din timpul după-amiezii ploaia torențială a inundat străzile și terasele din sat, iar nămolul era la el acasă încă din seara precedentă.

Odată cu debutul marilor concerte de la cele șapte scene, furtuna s-a intensificat. Doar grindina și trăsnetele mai lipseau pentru ca întregul festival să fie ras de pe fața pământului. În rest, am avut de toate: ploaie cu cisterna, vânt, tunete, fulgere, băi de noroi (dar nu terapeutic) și multă distracție.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1173261316069967.1073742270.467241263338646&type=3

Spre lăsarea întunericului Electric Castle s-a transformat într-un uriaș lac de acumulare, mai ales în zona Food Court și a scenei principale, unde noroiul a dispărut cu mult sub mulți centimetri de apă. În timp ce se zbenguiau nebunește pe muzica lui Skrillex, electricii nici n-au realizat că, odată cu fiecare minut care trece, apa le urcă amenințător peste glezne, pentru ca spre finalul show-ului balta uriașă să ajungă chiar până la genunchi.

Asta nu i-a oprit însă din distracție, nici chiar în momentul în care cele două ecrane uriașe laterale de la scenă au sucombat. Au fost lasere artificii, confetti, tunuri cu fum și muzică demențială, dar fulgerele care brăzdau cerul au fost cele mai spectaculoase, fiind întâmpinate cu urale și aplauze de nebunii frumoși care au animat festivalul.

A devenit deja oficial: Electric Castle și-a schimbat sâmbătă denumirea în Electric Mud Castle. Festivalul noroiului mai poate fi numit și Electric Ocean, după cum arăta la miezul nopții trecute chiar și zona de intrare.

Un alt lucru a devenit cert: Electric Castle nu este pentru oricine. Nu e pentru pițipoance, simandicoși, sensibili sau ciufuți. Trebuie să fii deosebit de nebun de frumos, deschis la minte, tripat pe distracție și maxim de echipat sufletește și vestimentar pentru ca să poți rezista. Dar tocmai asta face frumusețea nemărginită a festivalului, aceste aspecte sporesc satisfacția personală că ai luat parte la ceva senzațional, ceva ce ai să povestești, râzând cu gura până la urechi, copiilor și nepoților tăi decenii de acum înainte.

Pe același subiect:

30.000 de electrici murați de ploaia torențială au țopăit pe muzica lui Paul Kalkbrenner – FOTO/VIDEO

Electric Castle și prima ploaie. Sigur Ros a adus ploaia la Bonțida – FOTO/VIDEO

Bonțida este pregătită de festival. Electric Castle și-a deschis porțile pentru electrici – FOTO/VIDEO

Ultima noapte electrică la Bonțida. S-a dansat în mocirlă până după răsăritul soarelui la Electric Castle – FOTO/VIDEO

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More