Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elev dejean, bătut de niște golani, după ce a intervenit într-o altercație. Putea să-și piardă ochiul

0 57

Un adolescent din Dej, elev în clasa a XI-a, a fost aproape să-și piardă ochiul drept după ce a intervenit într-o altercație, în apărarea unui coleg de 16 ani.

Potrivit Gazeta de Cluj, scandalul a izbucnit luni, 7 decembrie, la Dej. Mai mulți indivizi au iscat un scandal cu un elev de 16 ani, iar Nicolae Petac a intervenit în apărarea colegului mai tânăr, însă a căzut și el victimă scandalagiilor.

Un singur pumn în figură a fost suficient pentru ca adolescentul din Dej să fie grav rănit, acesta suferind leziuni serioase în zona ochiului drept.

 

„Când am văzut ce-i fac bietului băiat, am intervenit rugându-i să-l lase în pace. Însă, din grup a înaintat spre mine un alt tânăr care – fără să-mi adreseze vreun cuvânt m-a lovit direct în ochi, cu un box metalic. M-am aplecat şi am văzut că-mi curge sânge – nu din nas, cum crezusem la început – ci din ochiul drept”, a declarat Nicolae Petac pentru Gazeta de Cluj.

Adolescentul s-a dus la Spitalul din Dej pentru îngrijiri medicale, de aici fiind  transportat la Clinica de Oftalmologie din Cluj-Napoca.

În urma acestui incident, dejeanul a făcut plângere la poliție și și-a scos certificat medico-legal de la IML, la indicația polițiștilor.

Din cauza rănilor grave suferite, tânărul nu va putea merge la școală timp de o lună și jumătate.

“Poliţiştii din Dej i-au oferit minorului şi mamei sale îndrumările legale pentru a depune plângere penală, în  situaţia în care cei doi consideră că respectivul a fost victima unei agresiuni”, a declarat pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More