Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elev dejean, bătut de niște golani, după ce a intervenit într-o altercație. Putea să-și piardă ochiul

0 46

Un adolescent din Dej, elev în clasa a XI-a, a fost aproape să-și piardă ochiul drept după ce a intervenit într-o altercație, în apărarea unui coleg de 16 ani.

Potrivit Gazeta de Cluj, scandalul a izbucnit luni, 7 decembrie, la Dej. Mai mulți indivizi au iscat un scandal cu un elev de 16 ani, iar Nicolae Petac a intervenit în apărarea colegului mai tânăr, însă a căzut și el victimă scandalagiilor.

Un singur pumn în figură a fost suficient pentru ca adolescentul din Dej să fie grav rănit, acesta suferind leziuni serioase în zona ochiului drept.

 

„Când am văzut ce-i fac bietului băiat, am intervenit rugându-i să-l lase în pace. Însă, din grup a înaintat spre mine un alt tânăr care – fără să-mi adreseze vreun cuvânt m-a lovit direct în ochi, cu un box metalic. M-am aplecat şi am văzut că-mi curge sânge – nu din nas, cum crezusem la început – ci din ochiul drept”, a declarat Nicolae Petac pentru Gazeta de Cluj.

Adolescentul s-a dus la Spitalul din Dej pentru îngrijiri medicale, de aici fiind  transportat la Clinica de Oftalmologie din Cluj-Napoca.

În urma acestui incident, dejeanul a făcut plângere la poliție și și-a scos certificat medico-legal de la IML, la indicația polițiștilor.

Din cauza rănilor grave suferite, tânărul nu va putea merge la școală timp de o lună și jumătate.

“Poliţiştii din Dej i-au oferit minorului şi mamei sale îndrumările legale pentru a depune plângere penală, în  situaţia în care cei doi consideră că respectivul a fost victima unei agresiuni”, a declarat pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.