Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elev din Dej dat afară de la Bacalaureat

1 24

copiat examen

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat la proba scrisă Limba și literatura română, nu a fost lipsit de incidente.

Un elev care a susținut examenul la centrul de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Dej a fost dat afară din examen pentru că a încercat să copieze.

În județul Cluj, la proba scrisă a examenului de Bacalaureat la Limba română s-au înscris 1287 de elevi, dar doar 1108 au participat la examen, numărul absenților fiind de 179.

Pentru cei care au mai rămas în cursa de obținere a diplomei de Bacalaureat, urmează mâine examenul scris la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va fi susţinută miercuri, 28 august, iar ultima probă a examenului, cea la alegere a profilului şi specializării, va fi susţinută vineri, 30 august.

Primele rezultate ale examenului se vor afișa în 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 12.00 şi 16.00. În 3-4 septembrie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 5 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.