Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elev din Dej dat afară de la Bacalaureat

1 46

copiat examen

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat la proba scrisă Limba și literatura română, nu a fost lipsit de incidente.

Un elev care a susținut examenul la centrul de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Dej a fost dat afară din examen pentru că a încercat să copieze.

În județul Cluj, la proba scrisă a examenului de Bacalaureat la Limba română s-au înscris 1287 de elevi, dar doar 1108 au participat la examen, numărul absenților fiind de 179.

Pentru cei care au mai rămas în cursa de obținere a diplomei de Bacalaureat, urmează mâine examenul scris la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va fi susţinută miercuri, 28 august, iar ultima probă a examenului, cea la alegere a profilului şi specializării, va fi susţinută vineri, 30 august.

Primele rezultate ale examenului se vor afișa în 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 12.00 şi 16.00. În 3-4 septembrie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 5 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More