Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Elev tăiat cu cuțitul de un coleg într-un liceu din Baia Mare

0 63

Incidentele grave în care sunt implicați elevii de la școlile și liceele din România par să fi scăpat de sub control. După ce în ultimele zile doi elevi au murit în urma unor incidente violente, azi un nou caz cutremură sistemul de învățământ din țara noastră.

Un elev de clasa a X-a de la Liceul Anghel Saligny din Baia Mare și-a tăiat cu cuțitul un coleg, chiar în timpul orei de curs și în prezența unei profesoare.

Între cei doi elevi a izbucnit un conflict, iar unul dintre ei, care avea un cuțit în buzunar, și-a atacat colegul, în fața celorlalți adolescenți. Totul s-a petrecut atât de repede, încât profesoara care era în clasă nici n-a apucat să intervină.

Din fericire, elevul tăiat a suferit doar o rană minoră, primind îngrijiri de specialitate chiar în cabinetul medical al școlii.

Părinții agresorului au fost chemați în această dimineață împreună cu fiul lor la școală, însă tânărul de 17 ani, speriat probabil de pedeapsa care îl așteaptă, a dat bir cu fugiții și este căutat. În anchetă s-au implicat atât polițiștii, cât și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More