Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevă bătută cu bestialitate de către o îngrijitoare în internatul unui liceu clujean – VIDEO

0 839

Un video șocant a apărut în media în această dimineață. O îngrijitoare lovește cu bestialitate o elevă a unui liceu clujean. ”Te omor! Te omor!”, strigă aceasta.

Un incident violent s-a petrecut la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca. Totul s-a petrecut duminică seara, iar din imaginile surprinse se vede cum o femeie lovește cu bestialitate o fată. De asemenea eleva lovită este amenințată cu moartea. „Te omor! te omor!” strigă femeia care continuă să lovească eleva.

Se pare că îngrijitoarea ar fi intervenit de fapt pentru a aplana un conflict între două fete, iar evenimentul a escaladat în ceea ce se vede pe  imaginile surprinse de către un alt elev.

„Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească (…) Supraveghetoarea riscă ce e mai grav (…) A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi”, a declarat directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz, Zoe Piontchevici.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More