Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevă bătută cu bestialitate de către o îngrijitoare în internatul unui liceu clujean – VIDEO

0 809

Un video șocant a apărut în media în această dimineață. O îngrijitoare lovește cu bestialitate o elevă a unui liceu clujean. ”Te omor! Te omor!”, strigă aceasta.

Un incident violent s-a petrecut la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca. Totul s-a petrecut duminică seara, iar din imaginile surprinse se vede cum o femeie lovește cu bestialitate o fată. De asemenea eleva lovită este amenințată cu moartea. „Te omor! te omor!” strigă femeia care continuă să lovească eleva.

Se pare că îngrijitoarea ar fi intervenit de fapt pentru a aplana un conflict între două fete, iar evenimentul a escaladat în ceea ce se vede pe  imaginile surprinse de către un alt elev.

„Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească (…) Supraveghetoarea riscă ce e mai grav (…) A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi”, a declarat directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz, Zoe Piontchevici.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.