Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Eleva care a obținut 10 pe linie la BAC o să fie premiată de Primăria Dej

3 101

cristina nelida 2

Cristina Nelida Bora, singura elevă din Dej care a obținut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat o să fie recompensată de primarul Morar Costan.

”Anul trecut o elevă din Dej a luat 10 la Bacalaureat, Andrada Terpe și am felicitat-o pentru rezultatele sale. Este normal să o felicit sincer și pe Cristina Nelida, merită toată aprecierea și respectul meu. Rezultatele sale dovedesc că Dejul are instituții de învățământ de prestigiu și elevi bine pregătiți. Ne mândrim cu acești elevi și trebuie să fim alături de ei.

O să găsesc soluții să o recompensăm pe Cristina pentru rezultatele obținute. Cel mai probabil, la fel ca și anul trecut, premierea o să se facă în fața dejenilor pe scena din Piața Bobâlna, la Festivalul SAMVS, pe 27 iulie”, a declarat pentru Someșeanul.ro primarul Morar Costan.

Cristina Nelida a stat de vorbă cu reporterii Someșeanul.ro și a povestit cum au fost pentru ea cele trei probe, care este secretul obținerii notelor de 10, precum și ce își dorește să facă în viitor. Click AICI pentru a citi întregul material!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. dejean spune

    Felicitari Cristina!
    Sa nu te lasi manipulata si inscrisa nolens-volens in psd!Pe Andrada au corupt-o!
    Esti prea desteapta sa te lasi manevrata de politruci!
    BAFTA LA EXAMEN!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More