Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi chiulangii surprinși de jandarmi în baruri cu alcoolul pe masă

0 146

elevi-chiulangii-baruri-politie-1

În loc să fie la școală în timpul orelor de curs, câțiva elevi au fost surprinși în baruri alături de prieteni, unii dintre ei consumând chiar și alcool.

Jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au organizat în cursul zilei de marți, 20 ianuarie, o acțiune specifică pe linia prevenirii absenteismului școlar în municipiul Bistrița.

Pe timpul acțiunii au fost depistați 5 elevi care în timpul în loc să fie la ore, se aflau în localuri publice alături de prieteni. Ba mai mult decât atât, trei dintre aceștia consumau băuturi alcoolice.

Ca urmare a celor constatate, jandarmii au sancționat barmanii pentru servirea de băuturi alcoolice minorilor iar tinerilor de 15, respectiv 17 ani, li s-a recomandat frecventarea orelor de curs.

Pe numele acestora s-a întocmit câte un proces-verbal de depistare, care a fost predat ulterior direcțiunilor unităților școlare de la care provin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More