Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi cu spirit civic, recompensați de polițiștii clujeni

0 33

În săptămâna prevenirii criminalității, polițiștii clujeni au premiat trei elevi din Turda care au dat dovadă de spirit civic, conduita acestora fiind model de urmat pentru colegii lor, precum și pentru ceilalți cetățeni.

La data de 29 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au organizat și desfășurat o acţiune în unităţile de învățământ din municipiu, având ca scop prevenirea victimizării minorilor.
În acest context, trei elevi ai Liceului Teoretic Josika Miklos au fost premiați de către polițiști în cadru festiv, în prezența colegilor și a cadrelor didactice, fiindu-le înmânate diplome pentru cinstea și corectitudinea de care au dat dovadă.

Cei trei elevi din clasa a VIII-a, la data de 25 septembrie a.c., au găsit un telefon mobil în parcul central al municipiului Turda și fără a sta pe gânduri, s-au prezentat la sediul unității de poliție unde au predat bunul.
Pentru promovarea unor asemenea acte, polițiștii au ales să evidențieze conduita adoptată de către cei trei elevi, cazul fiind expus în fiecare unitate de învățământ în care s-au derulat activități preventive.

Poliția clujeană promovează spiritul civic și încurajează actele prin care cetățenii vin în sprijinul prevenirii faptelor antisociale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More