Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi dejeni, ajutoarele Moșului în campania ”Crăciunul Viselor”

0 629

Copii necăjiți și familii cu situație materială precară, dar și copilașii de la Preventoriul TBC de la Ilișua, au fost vizitați de Crăciun de elevi dejeni, care s-au dus încărcați cu daruri pentru nevoiași în cadrul campaniei ”Crăciunul Viselor”.

Campania, derulată de Grupul de educație non-formală Impact Phoenix Dej a fost organizată în perioada 19 – 20 decembrie 2017, când a avut loc Târgul de Crăciun intitulat „Crăciunul Viselor”.

În cadrul acestuia, elevi ai Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej au reușit să strângă fonduri din vânzarea propriilor produse, fonduri pe care le-au folosit pentru a aduce bucurie în sufletele celor aflați în nevoie.

Beneficiari ai acestei campanii au fost copiii de la Preventoriu TBC Ilișua, jud. Bistrița-Năsăud, elevi de la Școala Gimnazială Panticeu, jud. Cluj, precum și o familie din localitatea Chizeni, jud. Sălaj.

Campania intitulată „Crăciunul Viselor” și-a propus să-l ajute pe Moș Crăciun să aducă, în prag de iarnă, alimente, jucării, dulciuri și hăinuțe pentru copii cu posibilități reduse.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More