Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi dejeni, cu colinda la Consiliul Local Dej – FOTO/VIDEO

0 57

Ultima ședință a Consiliului Local Dej din acest an a fost întreruptă azi, tocmai în toiul discuțiilor aprinse, de un mare grup de colindători format din elevi dejeni.

Chiar când consilierii locali dezbăteau aprins unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței ordinare, elevii, coordonați de profesorul Zeno Zanc, au dat buzna în sala de ședințe. Impresionați de vocea caldă a copiilor, consilierii locali au uitat pentru câteva minute de problemele discutate și chiar au început să fredoneze, alături de copii, colindele de pa Valea Someșului.

Iar pentru că la Dej orice colindător este răsplătit de gazdă cu bunătăți, primarul Costan Morar a dat imediat dispoziție ca în sala de ședințe să fie aduse apă și sucuri pentru copii, ca să-și dreagă glasul după frumoasele colinde. La final, fiecare colindător a primit dulciuri, ca să nu plece cu mâna goală de la colindat.

Ca de obicei, ultima ședință de consiliu local din an s-a încheiat cu urări de bine și de sănătate printre consilieri, aceștia închinând un pahar de șampanie în cinstea anului ce tocmai se sfârșește și în așteptarea celui care vine. Mai în glumă, mai în serios, toți consilierii și primarul și-au urat succes în anul următor pe toate planurile, însă toți erau cu gândul la alegerile locale și parlamentare, având în vedere că urmează un an electoral.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More