Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi dejeni premiați pentru picturi și eseuri adresate mamei – FOTO/VIDEO

0 82

someseanul-elevi dejeni premiati la Muzeul Municipal Dej (3)

Muzeul Municipal Dej a găzduit azi un dublu eveniment de premiere a elevilor merituoși din Dej. În cadrul ceremoniei de azi premiați elevii care au participat la expoziția ”Un zâmbet, o floare”, dar și câștigătorii concursului Asociației Sfinții Apostoli Luca și Andrei ”Dragă mamă”, scrisoarea unui puști către mama sa.

Directorul Muzeului Municipal Dej, Constantin Albinetz a prezentat mai întâi festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de pictură, ”Un zâmbet, o floare”, ajuns în această primăvară la cea de-a X-a ediție. Cei mai talentați elevi în ale picturii au primit premii și mențiuni, iar învățătoarele care i-au îndrumat au fost răsplătite cu flori.

O a doua parte a evenimentului de azi a reprezentat-o festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului organizat de Asociația Sfinții Apostoli Luca și Andrei ”Dragă mamă, scrisoarea unui puști către mama sa”.

Câștigătorii au primit fiecare câte o diplomă, dar și premii în bani pentru realizările lor, iar elevele care au ocupat prima poziție la categoriile ”Scrisoare” și ”Eseu” au avut ocazia să citească lucrările lor în fața celor prezenți, la final fiind răsplătite cu aplauze și felicitări din partea celorlalți elevi și a cadrelor didactice.

Secțiunea ”Scrisoare”

Locul 1 – Mira Petric – clasa a VI-a B Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”
Locul 2 – Alexandra Hitioan – clasa a V-a A Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”
Locul 3 – Paula Octavia Turcu – clasa aV-a A Școala Generală Nr. 1
Premiu special – Robert Marsch – clasa a V-a A Liceul Teoretic ”Al. Papiu Ilarian”

Secțiunea ”Eseu”

Locul 1 – Teodora Pop – clasa a VIII-a Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”
Locul 2 – Bianca Silaghi – clasa a VIII-a A Școala Generală ”Mihai eminescu”
Locul 3 – Sonia Cristea – clasa a VII-a Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”
Premiu special – Lorena Galu – clasa a VII-a A Școala Generală ”Avram Iancu”

Pentru activitatea deosebită în mediul online cu promovarea acestui concurs, Asociația ”Sfinții Apostoli Luca și Andrei” a acordat un premiu ”Like&Share” elevului Gabriel Cireașă, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”.

Premiile au constat în sume de bani, pentru fiecare secțiune în parte, după cum urmează: Iocul I – 100 Ron, locul II- 60 Ron, locul III- 40 Ron. Premiul special – 50 Ron.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More