Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi din Gherla, cercetați pentru că au luat la bătaie doi bărbați în fața unui club din centrul orașului

1 85

Mai mulți elevi din Gherla sunt cercetați de polițiști, dar și de conducerea Liceului Tehnologic, după ce ar fi fost acuzați că au participat la o încăierare soldată cu rănirea unui bărbat de 27 de ani din localitate.

Potrivit victimei, scandalul ar fi avut loc, aparent fără motiv, în noaptea de sâmbătă spre duminică, weekend-ul trecut. Sorin Farcaș se întorcea alături de un prieten de la o petrecere, în jurul orei 4 dimineața, când a dat față în față cu grupul de elevi care se afla în fața unui club din centrul orașului.

Adolescenții ar fi fost incitați de un bărbat de 32 de ani să sară la bătaie și din doar câteva lovituri l-au pus la pământ pe Sorin Farcaș.

„Printre ei, sunt sigur că se aflau şi minori. Când am ajuns în faţa lor unul dintre ei m-a întrebat dacă-s şmecher şi în secunda următoare au năvălit cu toţii peste mine, luându-mă la picioare şi pumni. Eu m-am prăbuşit la pământ, plin de sânge, sub ploaia de lovituri – astfel că minute în şir n-am mai ştiut de mine. În tot acest timp prietenul meu, mult mai iute de picior, a scăpat de ei prin fugă. Şi tot el a fost cel care a alertat apoi, telefonic, poliţia. Mă aflam, recunosc, după câteva beri dar ştiu sigur că nu i-am spus nimănui ceva care să deranjeze, aşa că nu înţeleg în ruptul capului ce au avut cu mine. Cred c-au făcut-o doar ca să se distreze”, a declarat Sorin Farcaș pentru Gazeta de Cluj.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru a primi îngrijiri medicale, tot aici fiind chestionat și de polițiști cu privire la cele întâmplate.

sorin-farcas-gherlaBărbatul s-a prezentat ulterior la Institutul de Medicină Legală Cluj, unde a primit certificat medico-legal care recomandă între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale.

Chiar dacă inițial ar fi dorit să nu depună plângere împotriva bărbatului de 32 de ani care a incitat adolescenții la bătaie și împotriva minorilor, victima spune că s-a decis să facă acest pas după ce a  auzit că tinerii se lăudau prin școală cu ”isprava” lor.

În paralele cu ancheta poliției se află în desfășurare și o altă anchetă în cadrul școlii unde învață elevii bătăuși. Conducerea Liceului nu a aflat însă numele tuturor elevilor implicați în bătaie, având în vedere că singurul elev căruia îi știau numele nu a mai dat pe la școală de o săptămână, astfel că nu l-au putut interoga despre identitatea celorlalți.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe: „La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03:45, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la faptul că doi bărbaţi, de 27 şi 29 de ani, din localităţile Buneşti şi Gherla, au fost agresaţi de către un bărbat de 32 de ani şi alte persoane, în timp ce se deplasau pe strada Avram Iancu. În baza sesizării a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal” , a declarat pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Farcas Sorin spune

    spray!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More